Technológiai Háttér

ANYAGTÁROLÁS

Az alapanyag és kereskedelmi áruk tárolása zárt helyen történik. Korszerű számítógépes rendszer segíti a pontos nyilvántartást.

ALKATRÉSZGYÁRTÁS

Az alkatrészek pontos gyártását japán, svéd és német gyártmányú, CNC-vezérlésű gépek segítik. Mintegy 2700 m2-es alkatrészgyártó csarnokaink darupályával rendelkezve gyorsan telepíthetően, mobil munkahely kialakítással alkalmasak a különböző termékek gazdaságos, jól szervezhető gyártásstruktúra kialakítására.

FELÜLETKEZELÉS

Konvejorpályás alkatrészfestő a pályaszakaszba épített zsírtalanító, mosórendszerrel valamint szárítókabinnal biztosítja a jó minőségű felületkezeléshez szükséges feltételeket. A festendő és festett alkatrészek tárolása fedett helyen történik a felhasználás idejéig.

KÉSZ TERMÉK SZERELÉS

A szerelő csarnok hosszában elektromos darupályával rendelkezik. A mobil munkahelyeken szalagszerű szerelési elvet követve végzik a mindig aktuális egységek szerelést. Minden késztermék szerelés végső műveleteként ezen a műhelyen belül történik a bejáratás és a csomagolás.

TANULÓ KÉPZÉS

A helyi középiskola tanulóinak gyakorlati oktatását biztosítjuk, egyben célunk a saját munkaerő utánpótlás kinevelése. Tanműhelyen belül egyetemes esztergagépek, marógép, keretes fűrész, hegesztő gépek, CNC oktató gép segítik a tanulók gyakorlati oktatását.