Szolgáltatások

Szolgáltatások

Minden projektre közös vállalkozásként tekintünk, és igyekszünk a lehető legtöbb segítséget nyújtani partnereinknek annak érdekében, hogy a beruházás a lehető legrövidebb időn belül megtérüljön és hosszútávon stabil jövedelmezőséget biztosítson.

Pályázati ügyintézés

Számos kitűnő pályázati lehetőség létezik, azonban ez adminisztrációs munkát igényel az előkészítéstől kezdve a beszámolók benyújtásáig. Ez igencsak időigényes és nagy körültekintést igénylő folyamat. Több pályázatíró céggel állunk kapcsolatban, akik segítséget nyújtanak ezen ügyvitel lebonyolításban.

Igényfelmérés

Gabonatechnikai telepek tervezése egyedi igények szerint történik, hiszen tapasztalatból tudjuk, hogy minden projekt más és nincs két ugyanolyan beruházás. Megtaláljuk az optimális megoldást, amire gazdaságának ténylegesen szüksége van. Tervező csapatunk egyedi igények megvalósításában is segítséget nyújt.

Műszaki tanácsadás

Az ország egyik meghatározó mezőgépgyártójaként a gabonatechnikán túl egyéb, mezőgazdasági gépek tervezése, gyártása és értékesítése is a cég profiljához tartozik. Ehhez kapcsolódóan tapasztalt kollégáink - igény esetén - helyszíni szemlét követően a gazdaság méretét és gépkapacitását figyelembe véve adnak szakmai tanácsot partnereinknek.

Fininszírozási tanácsadás

Egy adott projekt megvalósulása közös érdek, melynek eredménye a mindkét fél által sikeres és jövedelmező üzlet. Hitelintézetekkel való együttműködésünknek köszönhetően személyre szabott megoldást tudunk ajánlani finanszírozásra, valamint a kapcsolatos ügyintézés lebonyolításában is segítséget nyújtunk.

Kivitelezéssel kapcsolatos ügyintézés

A Hevesgép Kft. által kivitelezett projektek esetében partnereink teljes körű segítséget kapnak a hatósági engedélyeztetések, környezetvédelmi engedélyek, építési engedélyek ügyintézése kapcsán.

Szállítmányozás

Cégünk saját tehergépjármű flottájával, valamint szerződött szállítmányozó partnereivel megbízhatóan, szakszerűen és rövid időn belül szállítja ki partnerei részére a megrendelt termékeket az ország egész területére.

Betanítás és oktatás

Hitvallásunk szerint nem csak gépet értékesítünk, hanem technológiát is. A mezőgazdasági rendszerek működtetéséhez szükséges tudást átadjuk a gépkezelőnek, annak érdekében, hogy a telepített technológia optimálisan, a lehető legtöbb hasznot termelve tudjon működni.

Szerviz, karbantartás, garancia

Hazai gyártóként biztosított az alkatrészellátás. Raktárkészletről, rövid szállítási határidővel vállaljuk a meghibásodott alkatrészek pótlását. Termékeinkre garanciát vállalunk, karbantartási szolgáltatásunk mellett gépei biztonsággal üzemelnek. Szerviz szolgáltatásunk országos lefedettségű.