FP & FC – Fémsiló

Prospektus letöltése

A Hevesgép Kft. horganyvédelemmel ellátott sík- vagy kúpfenekű acélsilókat kínál szemestermény szakszerű tárolására 50 m3-től 20.000-m3 térfogatig. A betárolást külön anyagmozgató rendszer végzi, a kitárolás gravitációs elven, leeresztő tolózárakkal és láncos szállító segítségével történik. Síkpadozatos siló esetén bolygócsiga gondoskodik a maradványkúp eltávolításáról. A siló el van látva munkavédelmi szempontból megfelelő kialakítású létrákkal, járópadozattal, szellőztető és hőmérsékletmérő rendszerrel. A szellőztető fix illetve mobil ventilátoros nyomott levegős rendszer, mely a levegőt a padlóba épített szellőző csatornákon illetve a teljes padozaton keresztül áramoltatja át az egész terményoszlopon. A hőmérsékletérzékelő rendszer kapható mind manuális, mind központi számítógépes adatellenőrzéssel, hogy a betárolt gabona minőségi változása nyomon követhető legyen.
A biztonságos tárolás alatt a termény minőségének megőrzését kell érteni. A kínált rendszerrel elkerülhetők a legjelentősebb károk, melyek a hőmérséklet emelkedésből, rovarfertőzésből és a törtszemarány növekedéséből adódnak.
Az optimális siló elrendezés, meglévő vagy új telepi rendszerbe integrálás, és a megfelelő a magasság-átmérő viszony megállapítása érdekében keresse cégünket bizalommal!

Videó

Galéria