Fix szálastakarmány felszedő

Prospektus letöltése

Az univerzális szálastakarmány felszedő adapter a megfelelő kapcsolókerettel szerelve kompatibilis valamennyi önjáró szecskázógéppel (Claas, John Deere, New Holland, Krone, Fendt, stb…).
A főként Nyugat-Európában értékesített gépek több mint 15 éve vannak a piacon és ez idő alatt bizonyították megbízhatóságukat és tartósságukat a robosztus vázkialakításnak köszönhetően, ami extrém igénybevételekre van tervezve, ami miatt igen nagy népszerűségnek örvend a gazdálkodók körében.
A felszedő adapter különböző méretekben kapható 3 és 5 méter munkaszélességekben. A család legkisebb tagja alkalmas közúti közlekedésre a silókombájn elejére csatlakoztatva. A szélesebb munkaszélességű gépek szállítókocsival vontathatók közúton a silókombájn mögé csatlakoztatva.
A váz alatt lévő állítható acélkerekek a szélsőséges talajviszonyokon is helytállnak. A talajkövetést alapvetően csúszótalpak segítik, de a gép kapható oldalkerekes kivitelben is. A lekaszált szálastakarmányt ívespályával vezérelt rugós ujjak veszik fel a talajról, majd a behordócsiga középre tereli az átadónyílás felé. A takarmány egyenletes áramlását terményleszorító és védőháló segíti. A hajtáslánc megfelelő védelemmel, nyomatékhatárolókkal van ellátva.

Makett gép Videó

Galéria