HOSOYA – Trágya fermentáló rendszer

Prospektus letöltése

A baromfitartó farmokban világviszonylatban is sürgetővé vált a trágyakezelés problémája. Megoldást kell találni a talaj, a levegő, a talajvizek szennyezésének megelőzésére, valamint az emberi és állati fertőző betegségek elterjedésének csökkentésére.
Nagyon fontos a fentiek megoldása olyan formában, hogy az gazdaságilag hatékonyan, a trágyakezelés magas költségeinek csökkentése révén valósuljon meg. Erre ad megoldást az általunk ajánlott trágyakezelő- és feldolgozó technológia. A trágyafermentáló és szárító rendszer segít Önnek abban, hogy maximalizálja nyereségét az előállított trágyagranulátum eladása révén is.
A folyamat kétfázisú aerob fermentáción és szárításon alapszik, majd egyfázisú végszárítás következik (a harmadik, végszárítás fázist magas páratartalmú klimatikus viszonyok mellett ajánlott). A folyamat során a friss trágya, amelynek szárazanyag-tartalma megközelítőleg 30% volt, átalakult értékes natúr-trágya granulátummá, amelynek szárazanyag tartalma kb. 80-85%, valamint nagy mennyiségű organikus elemet is tartalmaz.
A negyedik, ötödik heti fermentációs folyamatot és a szárítást követően az ömlesztett vagy csomagolt végtermék tiszta, natúr trágyaként adható el, mely felhasználható gyümölcs-, zöldség,- szőlő,- és virágterméshez, valamint kertészetekben.

VideóGaléria