HST-60 – Lengőrostás magtisztító

Prospektus letöltése

A különböző típusú gabonák és szemestermények magas tisztasági foka alap követelmény egy piacképes, jó minőségű mezőgazdasági termék eladásánál, felhasználásánál. A HST-60 lengőrostás univerzális magtisztító megfelelő eszköz erre a célra, és mindemellett gazdaságosan, nagy hatékonysággal, és üzembiztosan működtethető.
A dupla szekrényes kialakításnak és a rostafelületek körhagyó mozgásának köszönhetően a berendezés áteresztési teljesítménye felülmúlja a hagyományos alternáló tisztítókat.
A nehezen tisztítható termények (pl.: napraforgó) sem jelentenek akadályt. A tisztító rosták, a be és kilépő terményáramnál történő porleválasztás nagyfokú tisztítást valósít meg. A gép az alábbi frakcionálást adja: tisztított termék (I. osztály), apró magvak (II. osztály), rög és nagy szennyeződések, por és könnyű részecskék.
A kínált rostaméret és perforációkivitel alkalmassá teszi a berendezést valamennyi szemestermény fajtához. A rosták cseréje gyors és egyszerű, tisztításukat üzem közben beépített gumi golyók végzik.

Videó

Galéria