Kiegészítők

Prospektus letöltése

Az anyagmozgatási folyamatban további gépegységek vesznek részt.
Anyagáramlás váltók felszerelése a serleges felhordó kiömlő garatjára történik. Ezekkel tetszőlegesen irányítható az anyagáram, megvalósítható a termény további szállítóberendezésbe juttatása, silótornyok között a termény cseréje, átmozgatása, a kívánt silótornyok feltöltése, kitárolása, vagy terményürítő puffertartályba való juttatása. Egy bemenete és kettő, illetve három kimente van, a váltónyelv megfelelő pozícióba állítása sodronykötelekkel végezhető.
A szempergető rendeltetése szerint az áramló termény szemsérülését, a surrantócső kopását előzi meg, valamint csökkenti a zajt az üzem során azáltal, hogy az áramló anyag nem a fémmel érintkezik közvetlenül, hanem egy kialakult gabonaoszlopra érkezik
A tolózár feladatának megfelelően az anyagszállító berendezésre, illetve tranzittartályok kiömlő nyílásaira szerelhető. A záróelem (súber) mozgatása kézzel kézikerékkel, vagy elektromos hajtóművel távvezérléssel történhet.
Ezen felül a teljesség igénye nélkül további elemek melyek komplett telepi rendszerekhez kapcsolódnak: surrantócső, váltó működtető, rácsos tartó szerkezet, járópódium, tisztítópódium, irányítófülke.

Videó

Galéria