MECMAR – Szakaszos szárító

Prospektus letöltése

A MECMAR mobil, szakaszos üzemű szárító berendezés kitűnően alkalmas kis és nagy mennyiségű szemestermény szárítására egyaránt. A termékcsalád hatékonyságra és tartósságra van tervezve.
Ezek a gépek különösen népszerűek családi gazdaságokban egyszerű üzemeltetésük és megbízhatóságuk miatt. A mozgathatóságuk lehetővé teszi a gyors és rugalmas telephely elrendezés változtatást.
A szárítandó szemestermény betáplálására csigás fogadógaraton keresztül van lehetőség. A szárítási ciklus végeztével a száraz termény kitárolása surrantással, vagy körbe forgatható kitároló csigával valósul meg. Az anyagmozgatás működtetése jellemzően hálózati feszültségről történik, de TLT átvitellel is meghajtható. A hőtermelő egység üzemeltethető gázolajjal, földgázzal (vezetékes) illetve PB gázzal (palackos). A környezetvédelmi előírások figyelembe véve ajánljuk az integrált porleválasztó rendszert (elszívás, ventilátor, ciklon). A berendezés rozsdamentes lemez tetővel kapható, ami védelmet nyújt az időjárással szemben. A palástlemez furatméretének helyes megválasztása (1.5 – 3 mm) alkalmassá teszi a berendezést a legtöbb fajtájú szemestermény szárítására.
A lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez és a gyors megtérüléshez a megfelelő technikai tartalomra van szükség. A termékcsaládból kiválasztható az egyedi igényekhez igazodó modell és azok opciói. A témával kapcsolatosan bármilyen kérdésre választ tudunk adni. Keresse cégünket bizalommal és találjunk együtt megoldást!

Videó

Galéria