MH-200 – Síkrostás magtisztító

Prospektus letöltése

Az MH-200 tisztító kimagasló ár-érték arányával nagy népszerűségnek örvend a gazdálkodók körében. Nagy hatékonysággal, üzembiztosan és gazdaságosan működtethető, kitűnő választás szemestermények minőségi tisztítására.
A berendezés két főegységből áll. A felső légszekrénynél történik a termény fogadása és a légtechnikai munka. Az alsó rostaszekrény három szintű rostálást tesz lehetővé, ahol a rostafelületek alternáló mozgást végeznek. A légszekrénynél pillangószeleppel állítható az elő és utószél nagysága, valamint súlyzár segítségével a tisztítandó termény rostafelületen való elterülése. A gép az alábbi frakcionálást adja: tisztított termék (I. osztály), apró magvak (II. osztály), rög és nagy szennyeződések, por és könnyű részecskék. A be és kilépő terményáramnál a porleválasztás nagyfokú tisztítást valósít meg. A kiválasztott szennyeződések elszállítása csatornákkal és csigákkal valósul meg.
A kínált rostaméret és perforációkivitel alkalmassá teszi a berendezést valamennyi szemestermény fajta tisztítására. A felhasználóbarát kivitelezés lehetővé teszi a rosták gyors és egyszerű cseréjét.

Videó

Galéria