Magroppantó és fóliatöltő

Prospektus letöltése

A fóliatömlőben történő tárolás megoldja a tárolási gondjait. Az anaerob környezetben tartósított takarmány hónapokig tárolható, csak a szükséges etetési mennyiséget kell kivenni. Garantált a takarmány tápanyag és energiatartalmának megőrzése tökéletes íz és emészthetőség mellett, így az jobban hasznosul az etetés során.
A technológia gazdaságos: nincs szállítási, szárítási és kezelési költség, a betakarítás időpontjának megválasztása rugalmasabb, jobban tervezhető. A mobil rendszer miatt a silózás helye tetszőlegesen megválasztható és könnyen lehet az állatállomány létszámához, és az aktuális termésmennyiséghez alkalmazkodni.
A termény táplálása két módozat szerint történhet: a gép felett elhelyezkedő garaton homlokrakodóval, vagy a körbe forgatható, talajon lévő, hidromotorral hajtott felhordócsigás egységgel.
A magroppantó egy TLT tengellyel hajtott munkagép. A magroppantás az őrlőszekrényben történik két fogazott őrlőhengerpárral. Az igény szerint kis vagy nagy fogazattal ellátott hengerekkel tetszőleges fajtájú termény őrölhető. A hengerpárok közötti rés szabályozásával a termék finomsága állítható, kezdve az enyhén roppantott szemektől a finom dara minőségig. A D.F.E.C rendszer a hengerek eltérő fordulatszámát biztosítja, ami növeli a roppantás hatékonyságát a nyíró hatás miatt.
A roppantott terményt tömörítőcsiga préseli az 1.52 m átmérőjű fóliahurkába. A fólia tömörsége a mechanikus dobfék segítségével állítható ami a gép kerekeit fékezi.
A gép vontatott kivitelű és alkalmas közúti szállításra, ezáltal a komplett silózási technológia mobil, tetszőleges helyen használható.

Forgalmazó

IDASS SA

45140 ORMES – Franciaország

00 33 2 38 74 70 28

www.idass.fr

Galéria