TRN – Serleges felhordó

Prospektus letöltése

A TRN serleges felhordó elvégzi szemes termények és egyéb ömlesztett anyagok függőleges irányú kíméletes szállítását, maximális megbízhatóság, hatékonyság, gazdaságos üzemeltetés mellett.
A többrétegű, szövetbetéttel erősített hevederre csavarkötéssel rögzített serlegek szállítják a terményt: a serleges felhordó alsó részén felveszik, majd a felső hajtó dobon átfordulva az elvezető surrantóba töltik. A fejrész kialakítása optimális, amely garantálja a különböző fajtájú termények egyenletes áramlását.
A teljes mértékben horganyzott szerkezet kitűnően állja az időjárási viszontagságokat. A robosztus szerkezet öntartó, nagy teherbírású. A kopásálló teflon belső felületek biztosítják a hosszú élettartamot és zajmentes üzemelést. A védőhágcsóval ellátott létra és a korláttal ellátott pódium lehetővé teszi a biztonságos karbantartást, ami megfelel a szigorú munkavédelmi előírásoknak. Kevés karbantartást igénylő szerkezet zárt rendszerének köszönhetően a működés következtében nincs porszennyezés.
A moduláris felépítés miatt kiválasztható a megfelelő magasságú és teljesítményű felhordó ami kielégíti a követelményeket.

Videó

Galéria