VLSZ – Láncos szállító

Prospektus letöltése

Az általános szállítóberendezések közös hátránya, hogy a szállítást követően a hézagokban anyagmaradványt találunk. A jelenség vetőmag, illetve takarmánykeverő üzemekben nagy problémát okoz.
Amennyiben a berendezést gyakran, különféle anyagok szállítására kívánjuk használni, és megengedhetetlen az anyagok keveredése, egymással való „beszennyezése” a VLSZ kitűnő választás erre a célra.
A félkör alakú vályúval ellátott láncos kaparólapos berendezés biztosítja, hogy a csökkenő mennyiségű szállítandó anyag természeténél fogva összegyűljön a vályú alján és ezáltal maradéktalanul eltávolításra kerül. Így a berendezés néhány perces járatását követően új anyag szállítását végezheti.
A gumi kaparóelemek és az acéllemez vályú közötti csekély súrlódás kedvező teljesítményveszteséget nagyobb szállítási sebességet, és zajmentes üzemet eredményez. Az optimális szállítási teljesítmény frekvenciaváltós, változtatható fordulatszámú hajtóművel biztosítható. A horganyzott kivitelű szerkezet időjárásálló, és kevés karbantartást igényel.
Egyedi megoldásokért keresse cégünket bizalommal!

Videó

Galéria